puremakeup.se

Nu är det snart två veckor sedan jag startade min nätbutik och jag är mycket glad över den positiva respons jag fått och får! Nätbutiken har redan blivit omnämd på ett par bloggar och kunderna har börjat strömma in!
För dig som inte redan besökt min nätbutik, gå in och kika runt på http://www.puremakeup.se/. Passa på att shoppa nu då det är fraktfritt fram tills den 31/10 2012!
 
 
 
 
 
 
 
/ Linda
 

Nya projekt

Efter mycket jobb och tid med min nätbutik så är det nu dags att ta tag i nya projekt. Det som står först på listan är att inreda min lilla salong där jag fortsättningsvis kommer att utföra fransförlängningar och dessutom anordna makeupkurser med ekologisk makeup (som också är ett nytt projekt). Salongen finns i ett gammalt 1800-tals hus som är lantligt renoverat och har en väldigt lugn och rogivande miljö, vilket i första hand är perfekt för fransförlängningar. Nu ska jag bara låta kreativiteten flöda och skapa ett rum som känns ännu mer inbjudande, mysigt, modernt och samtidigt kreativt! 
 

/ Linda

Lansering av nätbutik!

Efter mycket jobb med allt från produktval, till färgval och logga, till produktfoton osv. har jag idag lanserat min nätbutik pure makeup med försäljning av enbart ren och ekologisk makeup från NVEY ECO, Lavera och Benecos!
Gå in och titta på http://www.puremakeup.se/ Som introduktionserbjudande har jag fraktfritt t.o.m. 31/10 - 2012!
 
/ Linda

Nätbutik

Nu närmar sig lanseringen av min nätbutik med stormsteg! Har jobbat intensivt de senaste dagarna för att nu äntligen bli färdig. Ett bra öppningserbjudande kommer finnas på sidan.
 
/ Linda

Makeuptrender höst 2012 - Mulberry lips

 
För att fortsätta på samma linje som föregående inlägg om makeuptrender höst 2012 så är mulllbärsfärgade läppar (förutom röda läppar) också mycket inne i höst. En härligt mustig färg som passar perfekt till höstmakeupen! Går bra att ha både till en i övrigt lätt makeup men även till brunsotade ögon.
 

/ Linda

Fransförlängning - Isabel Adrian

Såg ni när Isabel Adrian gjorde fransförlängning igår i Hollywoodfruar?
Hon följer, som de sa i programmet, alla de senaste skönhetstrenderna och fransförlängning är ju en av dem!
Som Isabel själv sa så har hon alltid fransförlängning och citat "det är av bekvämlighet, du vaknar och är perfekt. Nästan..." =) Och det är precis så, som Isabel också sa, att man kanske inte orkar fixa sig varje morgon och tack vare fransförlängningen känner man sig ändå sminkad och fräsch när man går upp på morgonen.
 
Vill du också följa en av de hetaste skönhetstrenderna? Boka då tid för fransförlängning redan idag! Läs mer på: facebylinda.se/fransförlängning
 

/ Linda
 
 

Makeuptrender höst 2012 - Red lips with a twist

 
Som vanligt är röda läppar en hit även denna höst men nu har de fått en liten twist. Genom att använda sig av två läppstift med olika röda nyanser skapar man en tredimensionell look. Först lägger man antingen ett mörkrött eller ljusrött läppstift på läpparna, gärna med en läppensel för att få ett mer hållbart resultat. Därefter tar man det andra läppstiftet och duttar på detta med fingret (eller pensel) enbart i mitten av läpparna.
 
Dessa läppar kunde man se på Bottega Veneta´s, Nina Ricci´s, Gucci´s, Rochas och Viktor & Rolf´s visning.


/ Linda

Bröllop 1 september

Är nyss hemkommen från dagens brudmakeup. Idag var det Kristina som skulle gifta sig och hon ville ha en väldigt lätt och naturlig makeup. Helheten var enkel och romantisk med brudbukett i vitt och grönt, lång klänning med broderier och lockigt uppsatt hår.
Vi hade därför kommit fram till en ögonmakeup i beige och ljusbrunt, lagd med enkla skuggtekniker, bara precis för att på ett mycket naturligt sätt markera och framhäva ögonen. Inga trebensfransar utan endast vattenfast mascara. Kinderna fick en naturlig rodnad av ett rött/brunt rouge och läpparna blev ljusrosa.
 
 
 / Linda