Slutfotografering på Makeup Studion

Idag tittade jag på foton från min slutfotografering på Makeup studion och blev lite nostalgisk.
Det var några år sedan men känns som att det var ännu längre och så många makeuper man har gjort sedan dess.
När jag tänker tillbaka på "skoltiden" så var det väldigt roligt och man fick verkligen vara kreativ varje dag, men guuuud vad stressigt det var samtidigt! Jisses! Det var "makeupmodeller" som man skulle fixa för att dagligen ha någon att sminka på skolan, det var fotosessioner som skulle tänkas ut, kontaktnät som skulle skapas och eget företag som skulle registreras. Allt på ca 2 och en halv månad, det är effektivitet det!

Men slutfotograferingen var väldigt rolig att göra och tänka ut, kreativiteten fick verkligen flöda! Vi började kl 06.00 på morgonen om jag inte minns fel och det väldigt många nerver för allt skulle ju bli perfekt, då det skulle betygsättas och man skulle summera allt man lärt sig. Dessutom fick ju ingen av ens modeller eller hårstylist bli sjuka eller få förhinder!

Det var två beautymakeuper, en trendmakeup och en fantasymakeup som stod på agendan för dagen.
Detta blev mitt resultat:

Till de två beautymakeuperna valde jag att göra en brudsminkning och en kvällssminkning. Brudsminkningsfotot blev jag väldigt nöjd med och det använder jag än i dag som marknadsföring för brudmakeup.Min fantasymakeup gick under temat kärlek, behöver nog inte säga så mycket mer =) och trendmakeupen ville jag bara skulle vara väldigt enkel och "hård".
/ Linda


bloglovin
Trackback