"A Beautiful Day" / "My Special Day" med ekologisk touch

För ett tag sedan bloggade jag om ett kommande projekt tillsammans med Josefin Johnsson som är fotograf och idag tänkte jag berätta lite mer om detta. Vi kommer att erbjuda två koncept; "A Beautiful Day" och "My Special Day". Detta går ut på att man antingen i grupp (A Beautiful Day) eller individuellt (My Special Day) anlitar oss och får en speciell och minnesvärd dag, något som är perfekt för t.ex. en möhippa, en födelsedag eller för att bara unna sig själv lite lyx. Personen i fråga börjar dagen med att få en makeup med ekologisk makeup (där alla produkter hittas på puremakeup.se) lagd av mig samt lättare hårstyling, sedan beger vi oss ut i naturen där Josefin står för en fotosession i det vackra ljuset. Makeup, styling och fotografering kommer att följa ett tema som vi tillsammans i förväg har kommit fram till. (Jag kommer att lägga ut mer information framöver!)
 
Och det vi fotade för några helger sedan var alltså lite referensbilder till detta och temat var Cirkusprinsessa.
 
/ Linda

Kommentarer
Louise

Så snyggt!Blogg: http://stylebylouise.blogg.se
2012-11-20 @ 21:50:19
Lovisa

Riktigt snygg sminkning!

Svar: Tack så mycket!
None NoneBlogg: http://loovis.blogg.se/
2012-11-25 @ 20:12:46
Katarina

Jättevackert!

Svar: Tack!
None NoneBlogg: http://brakat.blogg.se/
2012-11-26 @ 11:29:42
Emilia

Jätte fina bilder! Gillar verkligen den ljusa fotograferingen. Om man vill ha en individuell fotografering, med makeup och foto. Vad går detta på?

Svar: Tack, vad roligt! Just nu har vi ett erbjudande på 1995 kr (ord. pris 2475 kr) som gäller till den 31/12 2012. Och det går bra att beställa detta nu och utnyttja det även på det nya året. Då får du utifrån de bästa 50 bilderna välja ut 20 st som du får lågupplösta och 3 st som du får högupplösta. Dessa får du på cd skiva eller att ladda ner från bildbank över internett. Samanlagt tar "My Special Day" ca 4 timmar. Hör av dig till info@facebylinda.se om du har fler frågor eller vill boka! =)
None None2012-11-27 @ 22:54:14
Kommentera inlägget här:Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback