A Beautiful Day & A Special Day

För en tid sedan skrev jag om "A Beautiful Day" och "My Special Day" och nu tänkte jag presentera vad vi erbjuder:
 
A Beautiful Day – grupp: möhippa/födelsedag etc.
Vill ni ha en härlig dag ihop med en blivande brud eller någon som fyller år? Vi erbjuder "A Beautiful Day" som är en perfekt aktivitet med det lilla extra för en grupp med 8-15 personer.

Vi jobbar utifrån ett tema som ni i samråd med oss bestämt i förväg. Här kan det vara kul att överraska den som blir firad!
 
Vi kommer hem till er eller träffas på en passande plats. En professionell makeup artist lägger en makeup på den blivande bruden/födelsedagsbarnet med ekologisk makeup och sedan får hon även en lättare hårstyling, allt utifrån temat. Under tiden blir det övriga sällskapet porträttfotograferade en och en. När stylingen är klar och passande klädsel är på får ni en rolig stund ihop när den blivande bruden/födelsedagsfiraren fotograferas i naturligt ljus i en vacker närliggande miljö med hjälp av stylist och fotograf som talar om hur du ska röra dig utan att posera för mycket. Resultatet blir vackra bilder med mycket känsla och ett minne att alltid bevara i hjärtat. Vi garanterar skratt och egoboost!
 
Tid: 3-4 timmar. På vinterhalvåret sker eventet mitt på dagen då ljuset är som bäst medan det är mer flexibelt under sommartid.
 
Kostnad: 500 kr per person, för den blivande bruden/födelsedagsbarnet är det gratis.
 
Vad får ni? De bästa bilderna sätts i en fotobok som är en perfekt bröllopspresent till den blivande bruden och en födelsedagspresent till den som fyller år. Hon får även en skiva med 20 bilder lågupplösta som ni väljer ut av de bästa. Ni andra får era porträttbilder skickade samlat till en emailadress tillsammans med några bilder på hela gänget från dagen. Ett underbart minne och garanterat en oförglömlig dag!
 
 
My Special Day -  1 person
Denna dag är till för dig! Under ca 4 timmar får du chansen att känna dig riktig speciell då allt fokus ligger på dig!Vi jobbar utifrån ett tema som du själv har bestämt i förväg i samråd med oss. Dagen börjar med att du får makeup lagd av en professionell makeup artist. Du blir sminkad med trendig ekologisk makeup, allt för att du ska få det bästa! Efter detta får du en lättare hårstyling passande ditt tema och sedan är det dags att byta om till din outfit. Därefter beger vi oss ut i naturen, som är den bästa rekvisitan man kan ha, och i det vackra dagsljuset börjar din fotosession med ditt vackra jag som utgångspunkt. Under guidning av fotograf och stylist får du hjälp och tips med hur du ska agera framför kameran utan att få bilder där du ”poserar”. Det vi vill ge dig är personliga, avslappnade och naturliga bilder som blir ett vackert minne från din speciella dag. Vi garanterar dig en egoboost och härliga skratt. Fotograferingen resulterar i 20 bilder på cd som du väljer ut av de bästa bilderna. Av dessa är 3 st är högupplösta och de övriga är lågupplösta.
 
Ge ”My Special Day” som en present till någon du tycker om eller varför inte till dig själv?
 
Erbjudande december ut: 1995 kr (Ord. pris 2475 kr).
 
 
A Beautiful Day och My Special Day är tjänster som erbjuds i Södra Skåne.
Vid frågor eller bokning kontakta oss på [email protected].
 

/ Linda Jönsson och Josefin Johnsson   
 
www.josefinjohnsson.com
 

Kommentarer




Kommentera inlägget här:



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback